Welcome to EAP forums
 Το eap-forums δημιουργήθηκε από φοιτητές του ΕΑΠ και δεν αποτελεί μέρος της επίσημης ιστοσελίδας του πανεπιστημίου.  

Κεντρικό μενού
Αρχική Σελίδα


Άρθρα
Κατηγορίες
Αρχείο
Υποβολή
Αναζήτηση


Ομάδες Συζητήσεων
Κεντρική Forum
Εγγραφή Χρήστη


Χρήσιμα
Σύνδεσμοι
Downloads


Στατιστικά
Ιστοσελίδας
Τop 10
Ψηφοφορίες


Επικοινωνία

Διαφήμιση

  
Ιστορία του Ανθρώπου
02 Thursday March @ 11:01:45 CST από yban (246 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Sitespirosan Γράφει "Στην ιστοσελίδα hallofpeople.com παρουσιάζεται καθημερινά ένα διάσημο πρόσωπο με δείγμα της δουλειάς του. Ο στόχος είναι να αποδοθεί, μέσω της ζωής 1000 ανθρώπων, η εξέλιξη του ανθρώπου από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Το site δημιούργησε και ανανεώνει καθημερινά απόφοιτος του ΕΑΠ, τμήματος πληροφορικής (2012)."
( | Βαθμολογία 0)

blog διαλόγου για την παιδεία από το ΥΠΕΠΘ
29 Wednesday April @ 06:21:31 CDT από yban (2709 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο SiteΣτον «αέρα» βρίσκεται από τις 28 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, το νέο μπλογκ http://www.meafora.gr/ καi http://www.meafora.com/ οποίο έρχεται να συμβάλλει στον πολύπλευρο διάλογο που έχει ξεκινήσει για την Παιδεία και δίνει στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και σε όλη την κοινωνία την δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.

(Περισσότερα ... | 1725 bytes | Βαθμολογία 0)

Επίσημος ιστοχώρος του ΠαΣΕ
20 Tuesday May @ 04:26:50 CDT από yban (7190 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Siteirene_pal Γράφει "Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΛΟΓΩΝ των Πτυχιούχων του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, απέκτησε το δικό του επίσημο ιστοχώρο στο www.eap-epo.gr

Στο site μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα, τις εκδηλώσεις, την τρέχουσα επικαιρότητα και γενικότερα τη δράση του Συλλόγου μας.


Ειρήνη Παλαιολόγου (site administrator)"

(Περισσότερα ... | Βαθμολογία 0)

www.aftodioikisi.gr: Αποκέντρωση μ’ ένα κλικ
12 Saturday April @ 16:53:12 CDT από yban (3181 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Sitenivosgr Γράφει "Ξεκινά τη Δευτέρα 14 Απριλίου τη λειτουργία της η διαδικτυακή πύλη για την Αυτοδιοίκηση

Με τις ευχές των Προέδρων της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου και του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, του Υπουργού και Υφυπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου και ΘανάσηΝάκου, των Προέδρων της ΚΕΔΚΕ, Νικήτα Κακλαμάνη και της ΕΝΑΕ, Δημήτρη Δράκου, της πρώην Προέδρου της ΕΝΑΕ και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, της Υπερνομάρχη Αθήνας- Πειραιά, Ντίνας Μπέη, των Νομαρχών, Αθήνας, Γιάννη Σγουρού, Πειραιά, Γιάννη Μίχα και Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, ξεκινά τη Δευτέρα 14 Απριλίου το μακρύ ταξίδι της στο Διαδίκτυο, η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα- διαδικτυακή πύλη για την Αυτοδιοίκηση www.aftodioikisi.gr."

(Περισσότερα ... | 2479 bytes | Βαθμολογία 3.66)

Bookcrossing αγάπη μου!
11 Thursday October @ 01:45:42 CDT από yban (3025 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο SiteKallia_z Γράφει "Bookcrossing (ουσιαστικό) = η πρακτική του να αφήνεις ένα βιβλίο σε δημόσιο χώρο για να το βρουν και να το διαβάσουν άλλοι, οι οποίοι στη συνέχεια θα κάνουν το ίδιο
Επίτομο Λεξικό της Οξφόρδης

Πώς λειτουργεί
Διαλέγεις κάποιο βιβλίο που σε έχει συγκινήσει, τσαντίσει, ωριμάσει, νευριάζει, έχεις περάσει ευχάριστα την ώρα σου μαζί του, σου έχει σταθεί σε δύσκολες ώρες, είναι καλύτερος σύντροφος από τον πραγματικό σου (γιατί δεν σου σπάει τα νεύρα με σχόλια του στυλ «Αγάπη, δεν αφήνεις τα Πανεπιστήμια στα γεράματα για να πλύνεις κανά πιάτο; Δε θα έχουμε τίποτα για να φάμε σε λίγο!») και αφού κάνεις πέτρα τη καρδιά σου, το τραβάς με ευλάβεια από το ράφι της βιβλιοθήκης σου και κάνεις κλικ στην ιστοσελίδα www.bookcrossing.com "

(Περισσότερα ... | 2278 bytes | Βαθμολογία 5)

H Εγκυκλοπαίδεια της Ζωής
10 Thursday May @ 03:24:13 CDT από yban (3613 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο SiteΣε ένα γιγάντιο επιστημονικό εγχείρημα, επιστήμονες από όλο τον κόσμο θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν σε έναν κεντρικό δικτυακό τόπο όλες τις γνώσεις τους για τα 1,8 εκατομμύρια γνωστά είδη ζωντανών οργανισμών.

Η Εγκυκλοπαίδεια της Ζωής θα περιέχει περιγραφές των ειδών, φωτογραφίες, χάρτες, βίντεο, ήχους, παρατηρήσεις από ερασιτέχνες, καθώς και συνδέσμους προς επιστημονικές δημοσιεύσεις και ολόκληρα γονιδιώματα.

[πηγή: in.gr]

(Περισσότερα ... | 2271 bytes | Βαθμολογία 5)

''Ασπρη Λέξη''
13 Monday February @ 17:00:22 CST από pamal (4157 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο SiteΗ "άσπρη λέξη" είναι μία δωρεάν υπηρεσία η οποία στηρίζεται στην καθημερινή διανομή, μέσω internet, μιας ελληνικής λέξης. Σκοπός της δεν είναι η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού λεξικού το οποίο θα περιέχει λέξεις αλλά να γνωρίσουμε κάθε λέξη ξεχωριστά, τη σημασία της, την ιστορία της, την αισθητική της, τη θέση της στον κόσμο των λέξεων.

(Περισσότερα ... | 1504 bytes | Βαθμολογία 3.66)

Δια βίου Εκπαίδευση Ενηλίκων
26 Wednesday October @ 19:29:29 CDT από pamal (9826 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Siteinpap Γράφει "Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων συνιστούν μια καινοτόμο προσέγγιση στο πλαίσιο της Δια βίου Μάθησης και της ισότητας των ευκαιριών στην εκπαίδευση.Τα προγράμματα που προσφέρονται στα ΚΕΕ στοχεύουν στην απόκτηση νέων βασικών δεξιοτήτων και στην αναβάθμιση των ήδη υπαρχουσών, ώστε να εξασφαλισθούν καλύτερες προϋποθέσεις ισότητας ευκαιριών και ένταξης των εκπαιδευομένων στην αγορά εργασίας, μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού, αλλά και διαμόρφωση στάσης ενεργού πολίτη με την απόκτηση και αναβάθμιση κοινωνικών δεξιοτήτων. "
(Περισσότερα ... | 1499 bytes | Βαθμολογία 4.5)

www.e-paideia.net
26 Wednesday October @ 19:27:13 CDT από pamal (7589 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Siteinpap Γράφει "Ο Διαδικτυακός Κόμβος e-paideia.net είναι μία πύλη στους ανοικτούς ορίζοντες της Γνώσης. Απευθύνεται εξίσου στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και την οικογένεια και σας καλωσορίζει στον συναρπαστικό κόσμο της Μάθησης.
Φιλοδοξία μας είναι να γίνει η εκπαίδευση στο ελληνικό σχολείο περισσότερο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, να αναδειχθεί η εκπαιδευτική αξία της ελληνικής και ευρωπαϊκής σκέψης, του πολιτισμού, της επιστήμης, της Παιδείας."

(Περισσότερα ... | Βαθμολογία 4.5)

www.mycampus.gr
04 Thursday August @ 15:33:48 CDT από yban (4081 αναγνώσεις)
Προτεινόμενο Sitewatican_666 Γράφει "Η ιστοσελίδα www.mycampus.gr έχει δημιουργηθεί από την ίδια ομάδα φοιτητών που τα τελευταία χρόνια εκδίδει το μοναδικό μηνιαίο φοιτητικό περιοδικό της χώρας, το IQ magazine. Σκοπός τους είναι το mycampus.gr να αποτελέσει τον δικτυακό τόπο που θα παρέχει ενημέρωση, σχόλια και προτάσεις σχετικές με την φοιτητική ζωή. "
(Περισσότερα ... | 948 bytes | Βαθμολογία 1)

  
Login
username

password

Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, μπορείτε να ανοίξετε ένα.

Ως εγγεγραμμένος έχετε κάποιες επιπλέον δυνατότητες όπως συμμετοχή στις συζητήσεις και δημοσίευση άρθρων.

Τελευταίες δημοσιεύσεις
ΔΕΟ 40
3η ΓΕ 2017-2018
ΔΕΟ 41
3n εργασια 2017-2018
ΔΕΟ 31
ergasies 2009 - 2013
Τεχνολογία Υλικού και Λογισμικού: Σχεδίαση και Ανάπτυξη Διάχυτων Συστημάτων Υπολογισμού
περσινές Γ.Ε. της ΣΔΥ50
ΕΛΠ 22
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ 2018
ΕΑΠ
Φοιτητικοί όμιλοι
ΕΛΠ 22
ΘΕΜΑ 3ης ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017-18
Διάφορα
Ερωτηματολόγιο
ΠΛΗ 47
Τελικά τι λέει η ενότητα
ΠΛΗ 37
ΠΛΗ 37 και βαθμολογία 1ης ΓΕ
ΕΠΟ 20
3η εργασία 2017-18
Διάφορα
Διάλεξη του δρ. Κων. Δασκαλάκη στο ΑΠΘ
Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων
Αίτηση για χορήγηση υποτροφιών
Γενικά για τις Φυσικές Επιστήμες
Μεταπτυχιακές σπουδές
ΕΑΠ
ΕΑΠ - Υποτροφίες με κοινωνικά κριτήρια 2017-18

κανονισμοί/όροι χρήσης | διαφημιστείτε στο eap-forums.gr


Web site engine code is Copyright © 2003 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.
Εμφάνιση Σελίδας σε: 0.082 Δευτερόλεπτα